Debat

Vi skal ikke klynke

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I Folkeskolen nummer 31 går Nuka Forchhammer i rette med min Bagsmæk i nummer 30: Jeg synes, du har læst min artikel, som en vis herre siges at læse biblen.

Selvfølgelig er jeg ikke enig i regeringens skolepolitik, og selvfølgelig synes jeg, at du og jeg og vores forening skal modargumentere. Jeg skriver faktisk »det er frustrerende at se, hvordan regeringens politiske ideologier fører til foranstaltninger, der er i strid med internationale erfaringer og enhver fornuftig teori om læring«.

Spørgsmålet er bare, hvordan vi gør det, og det var det, jeg gerne ville perspektivere.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Vi skal ikke klynke over regeringens mistillid - for det er politik, vi udsættes for. Og angrebene skal besvares politisk-pædagogisk. Ikke med fornærmelse. Og for det andet så er det altså »et fuldstændigt politisk uholdbart projekt at bede politikerne passe sig selv og lade os lærere selv finde ud af, hvad der skal gøres«. Og det uanset regeringens farve. Det var bare det, jeg ville sige.

Powered by Labrador CMS