Anmeldelse

God coaching

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Coaching er og forbliver et effektivt værktøj, som lederen kan tage i brug for at skabe resultater i virksomheden. Bogen er fuld af gode coaching-modeller og letanvendelige spørgsmål, som kan tages i brug med det samme.

Fakta:

Titel: God coaching

Forfatter: Bjarne Kastberg, Flemming Videriksen

ISBN: 978-87-7664209-9

Pris: 199 kroner

Sider: 127 sider

Serie: Kort til viden

Type: Bog

Forlag: Børsens Forlag

"God coaching" giver en tydelig skitsering af lederens forskellige roller over for medarbejderne. Coaching er en ud af de fire forskellige lederroller. Forfatterne giver en grundig forklaring på fænomenet coaching, dets anvendelighed og det menneskesyn og de menneskelige kompetencer, der er fundamentet for en god coach. Jeg var specielt begejstret for forfatternes korte svar på de tvivlsspørgsmål, lederen kan have, inden hun første gang stifter bekendtskab med coaching.

Nærværende bog er skrevet i et klart og letforståeligt sprog. Der indgår gode og relevante eksempler fra det virkelige liv. Herved fremgår det tydeligt, at vi har med nogle kompetente og erfarne forfattere at gøre. Jeg kan på det varmeste anbefale bogen til enhver leder og medarbejder, der ønsker en grundig og letanvendelig bog om coaching og ledelse.