Anmeldelse Skoleledelse
0   264

God coaching

Fakta


Titel
God coaching

Forfatter
Bjarne Kastberg, Flemming Videriksen

ISBN
978-87-7664209-9

Pris
199 kroner

Sider
127 sider

Serie
Kort til viden

Type
Bog

Forlag
Børsens Forlag

Coaching er og forbliver et effektivt værktøj, som lederen kan tage i brug for at skabe resultater i virksomheden. Bogen er fuld af gode coaching-modeller og letanvendelige spørgsmål, som kan tages i brug med det samme.

Artiklen fortsætter under banneret

"God coaching" giver en tydelig skitsering af lederens forskellige roller over for medarbejderne. Coaching er en ud af de fire forskellige lederroller. Forfatterne giver en grundig forklaring på fænomenet coaching, dets anvendelighed og det menneskesyn og de menneskelige kompetencer, der er fundamentet for en god coach. Jeg var specielt begejstret for forfatternes korte svar på de tvivlsspørgsmål, lederen kan have, inden hun første gang stifter bekendtskab med coaching.

Nærværende bog er skrevet i et klart og letforståeligt sprog. Der indgår gode og relevante eksempler fra det virkelige liv. Herved fremgår det tydeligt, at vi har med nogle kompetente og erfarne forfattere at gøre. Jeg kan på det varmeste anbefale bogen til enhver leder og medarbejder, der ønsker en grundig og letanvendelig bog om coaching og ledelse.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ