Anmeldelse Dansk
0   176

Självklart!

Självklart!

Fakta


Titel
Självklart!

Forfatter
Lena Bülow-Olsen, Susanne Kjær Harms, Vibeke Skaarup


Elevbog, 100 sider, 155 kroner Lærervejledning inklusive cd, 32 sider, 597,50 kroner

Type
Bog med cd

Forlag
Alinea

Det er en fryd at lære dette materiale til undervisning i norsk og svensk i overbygningen at kende. Det består af en tekstbog på 100 sider, en dobbelt-cd, hvor alle bogens tekster er indtalt, og en lærervejledning. Denne er klar, tæt, informativ; den afsluttes med en glimrende "mediefortegnelse". Tekstbogen er både funktionel og smuk, overskuelig og tilpas varieret.

Artiklen fortsætter under banneret

Valget af bidrag virker træfsikkert: oplagt appel til eleverne, passende sproglig sværhedsgrad (der er gloseliste i vejledningen), god litterær kvalitet. Mængden og arten af ledsagende oplysninger og spørgsmål virker velovervejet og passende. Illustrationsmaterialet er på alle måder i top. Det er hentet fra de to nabolande, hvorfra teksterne jo kommer, og det spiller fint sammen med teksterne. Stor ros også til gengivelsen og placeringen af tekster og billedstof.

Det hele virker særdeles gennemarbejdet og overbevisende. Et fint bud på, hvordan man i danskundervisningen kan skabe fortrolighed med norsk og svensk.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.195 andre er allerede tilmeldt