0   59

Sommerferie i Australien

Australien er et helt kontinent af oplevelser. Oplev tre meget forskellige områder sammen med Undervisere, Folkeskolen og MyPlanet 24. juli - 8. august

Hvem drømmer ikke om at opleve dette fantastiske land? Mange tror, at en rejse Down Under kræver ekstra lang tid til rådighed, men i løbet af et par uger kan du sagtens få en rigtig god Australien-oplevelse. Denne rejse går til tre meget forskellige områder. Eventyret begynder i Sydney med det berømte operahus, men du får også set mange andre af storbyens seværdigheder. Så følger nogle dage i den røde ørken i det centrale Australien, og da det er på en safaritur med overnatning i telt, får du den australske outback helt ind under huden. Sidste stop på rejsen er det tropiske nord, hvor byen Cairns er udgangspunkt for ture til Great Barrier Reef og regnskoven.

Fakta om rejsen:

Afrejse fra København 24. juli, hjemkomst den 8. august.

Artiklen fortsætter under banneret

Prisen per person i dobbeltværelse er 29.995 kroner. Tillæg for enkeltværelse 5.100 kroner.

Rejsen bestilles hos MyPlanet, Gruppeafdelingen, på telefon 7012 5011. Gruppe@­myplanet.com

Med i prisen:

Fly med British Airways og Qantas. 11 overnatninger på tre-firestjernede hoteller. En overnatning i telt. Måltider ifølge program. 12 gange morgenmad, to gange frokost, to gange middag. Alle skatter og afgifter kendt per 12. september 2007. Alle transporter, sightseeings, sejladser og entreer ifølge programmet. Visum til Australien. Dansk rejseleder.

Se det udførlige program på undervisere.dk eller folkeskolen.dk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet