De canadiske Rocky Mountains

Oplev det vestlige Canada med månedsmagasinet Undervisere, Folkeskolen og MyPlanet fra 29. juni - 8. juli

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

En klasse for sig. Så kort kan naturoplevelserne i det vestlige Canada beskrives, og det skyldes ikke mindst bjergkæden Rocky Mountains i provinserne Alberta og British Columbia. Nationalparkerne ligger som perler på en snor, og vi har samlet de største highlights på denne rejse.

Den lille by Banff er udgangspunkt for naturoplevelser i Banff National Park med flotte bjergtinder, turkisfarvede søer, brusende vandfald og gletsjere. Icefields Parkway fører os til Jasper-nationalparken, hvor Columbia Icefield er en af de helt store oplevelser. På denne strækning er der gode chancer for at se bjørne. Naturoplevelserne fortsætter hele vejen til Vancouver, der sætter et flot punktum for oplevelserne.

Fakta om rejsen:

Afrejse fra København 29. juni, hjemkomst 8. juli.

Pris per person i delt dobbeltværelse: 19.995 kroner. Tillæg for enkeltværelse 4.680 kroner. Rejsen bestilles hos MyPlanet, Gruppeafdelingen, på telefon 7012 5011. Gruppe@myplanet.com

Med i prisen:

Fly København-London-Calgary og Vancouver-London-København med SAS og Air Canada. Otte overnatninger på 3-3,5-stjernede hoteller. Al transport, sightseeing, sejladser og entreer ifølge programmet. Alle skatter og afgifter. Otte gange morgenmad - en middag. Drikkepenge til chauffører og lokale guider. Dansktalende rejseleder på hele rejsen.

Se det udførlige program på undervisere.dk eller folkeskolen.dk

Powered by Labrador CMS