Debat
0   80

Tag en tur på stranden – og luft den kommunale vagthund

Inden du beslutter dig endeligt og sætter dit kryds eller giver et antal stemmer til valget, så lad lige dit øje kigge på mine postkort på folkeskolen.dk

Kritisk, konstruktiv og kontroversiel er ledetrådene.

Artiklen fortsætter under banneret

På bagsiden af postkortene - strandbilleder fra Klegod - er der mere politiske udmeldinger, som forhåbentlig falder i netop din smag.

Hvis ikke du ønsker grus i maskineriet, er Sand det naturlige valg.

Kommunalt ophober problemerne sig - der er brug for vagthunde med kommunal indsigt.

Det er en af mine opfattelser, at kommunalreformen i øjeblikket skaber større problemer og udfordringer, end vi havde forventet.

Fejlagtige lønsedler, manglende harmonisering af aftaler fra de gamle kommuner og en manglende fremtidssikring af et rummeligt undervisningsmiljø, herunder bevarelse af vores tidligere amtskommunale specialskoler, er blot nogle få af mange udfordringer, den kommende hovedstyrelse skal arbejde med.

Der er nok at tage fat i, og det vil jeg gerne være med til.

Overenskomsten giver nogle helt specielle udfordringer, der kræver både lokalindsigt og erfaring, den har jeg. Giv mig chancen.

Jeg har aldrig været bange for at sige min mening eller påtage mig arbejde. Jeg vil gennem en kritisk og konstruktiv dialog forsøge at præge hovedstyrelsen og få indflydelse på Danmarks Lærerforenings politik - til gavn for jer.

»Hvis ikke du ønsker grus i maskineriet, er Sand det naturlige valg«

Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ