Debat

Giv Lars Busk Hansen dine stemmer

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg vil hermed opfordre medlemmerne til at stemme på Lars Busk Hansen ved det kommende hovedstyrelsesvalg. Lars er en seriøs, troværdig og entusiastisk politiker. Lars forstår at skabe resultater, og med sit engagement sætter han et tydeligt aftryk. Lars kender betydningen af »det lange seje træk« for at opnå de bedste resultater, som Lars med sit overblik og forståelse arbejder for.

Lars arbejder målrettet for at forbedre lærernes løn og arbejdsvilkår, samtidig med at han er meget bevidst om betydningen af en optimering af arbejdet med lærernes arbejdsmiljø. At stemme på Lars er at stemme på en positiv fagforeningspolitik med gennemslagskraft, så derfor: Giv 18 stemmer til Lars.

»Lars kender betydningen af 'det lange seje træk'«

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler