Debat

Hvorfor suppleant?

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvad kan det dog være, der får den ene eller anden til at stille op som suppleant for en kandidat til hovedstyrelsen?

Godt spørgsmål, for det kunne jo være, at man bare var den, der sagde ja.

Jeg står som andensuppleant for Niels Christian Sauer.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Personligt har jeg kendt Sauer i mange år. Vi mødtes i et efter min mening udsøgt fællesskab om det hedengangne »Folkeskolens Genmæle«, hvor vi diskuterede og forholdt os kritisk til tidens pædagogiske modestrømninger, hvoraf mange foruroligede os. Det bekymrede os desuden, at DLF tilsyneladende ukritisk red med på de skiftende bølger, og at forandringens vinde sjældent fik skolens og forvaltningernes folk til at bygge vindmøller eller læskærme, men derimod til at sætte vejrhaner op.

Genmælet blev nedlagt, da vi mærkede nye vinde i DLF, men jeg er personligt stadig på vagt over for de guruer, der vil gøre mig og mine kolleger til redskab i deres pædagogiske projekter.

Kun yderst sjældent er jeg uenig med Sauer, når han udtaler sig, så jeg tilbød derfor at være stiller for ham.

»Kun yderst sjældent er jeg uenig med Sauer, når han udtaler sig, så jeg tilbød derfor at være stiller for ham«