Debat
0   109

Giv Henrik Poulsen et kanonvalg

Samrådet for de specialpædagogiske foreninger har i 24 år haft eget medlem i DLF's hovedstyrelse. Det har givet os god og vigtig indflydelse. Henrik Poulsen har i de sidste to et halvt år udført et stort og dygtigt arbejde for vores område.

Samrådet har igen valgt at pege på Henrik Poulsen til at repræsentere os i hovedstyrelsen. Henrik, der er formand for Gladsaxe Lærerkreds, har stor erfaring fra arbejdet i kommunerne. Han har stort kendskab til undervisning af børn med særlige behov og PPR-arbejdet (Pædagogisk Psykologisk Rådgivning) i folkeskolen. Henrik er desuden medlem af fagligt udvalg i DLF. Her drøftes løn- og ansættelsesforhold for folkeskolens ansatte.

Artiklen fortsætter under banneret

Samrådet vil fortsat stå sammen og præge debatten og udviklingen af folkeskolens specialundervisning og PPR's arbejde med børn og unge.

I de kommende overenskomstforhandlinger har vi brug for, at vore særlige lønkrav sikres lydhørhed, og at der opnås tilfredsstillende resultater i forhold til vore særlige behov.

I dette arbejde har vi brug for en stærk repræsentation i DLF's hovedstyrelse. Henrik vil være os en god og vigtig repræsentant og samarbejdspartner. Der er aftalt et tæt samarbejde mellem Henrik og vore bestyrelser, og man vil kunne møde Henrik på vore generalforsamlinger.

Jeg skal derfor opfordre alle kolleger på PPR samt øvrige specialundervisningskolleger til at sikre Henrik Poulsen et kanonvalg. Vi har altid vist, at vi kan sikre vores hovedstyrelsesmedlem et bragende godt valg. Det vil sikre os stor indflydelse i de kommende år.

Giv derfor Henrik alle 18 stemmer og hjælp med at minde kollegerne om at afgive stemme. Det er vigtigt, at vi har en høj stemmeprocent.

»I de kommende overenskomstforhandlinger har vi brug for, at vore særlige lønkrav sikres lydhørhed«

Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ