Debat

Giv Henrik Poulsen et kanonvalg

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Samrådet for de specialpædagogiske foreninger har i 24 år haft eget medlem i DLF's hovedstyrelse. Det har givet os god og vigtig indflydelse. Henrik Poulsen har i de sidste to et halvt år udført et stort og dygtigt arbejde for vores område.

Samrådet har igen valgt at pege på Henrik Poulsen til at repræsentere os i hovedstyrelsen. Henrik, der er formand for Gladsaxe Lærerkreds, har stor erfaring fra arbejdet i kommunerne. Han har stort kendskab til undervisning af børn med særlige behov og PPR-arbejdet (Pædagogisk Psykologisk Rådgivning) i folkeskolen. Henrik er desuden medlem af fagligt udvalg i DLF. Her drøftes løn- og ansættelsesforhold for folkeskolens ansatte.

Samrådet vil fortsat stå sammen og præge debatten og udviklingen af folkeskolens specialundervisning og PPR's arbejde med børn og unge.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

I de kommende overenskomstforhandlinger har vi brug for, at vore særlige lønkrav sikres lydhørhed, og at der opnås tilfredsstillende resultater i forhold til vore særlige behov.

I dette arbejde har vi brug for en stærk repræsentation i DLF's hovedstyrelse. Henrik vil være os en god og vigtig repræsentant og samarbejdspartner. Der er aftalt et tæt samarbejde mellem Henrik og vore bestyrelser, og man vil kunne møde Henrik på vore generalforsamlinger.

Jeg skal derfor opfordre alle kolleger på PPR samt øvrige specialundervisningskolleger til at sikre Henrik Poulsen et kanonvalg. Vi har altid vist, at vi kan sikre vores hovedstyrelsesmedlem et bragende godt valg. Det vil sikre os stor indflydelse i de kommende år.

Giv derfor Henrik alle 18 stemmer og hjælp med at minde kollegerne om at afgive stemme. Det er vigtigt, at vi har en høj stemmeprocent.

»I de kommende overenskomstforhandlinger har vi brug for, at vore særlige lønkrav sikres lydhørhed«