Debat

Sæt alle stemmer på Ulla Maria

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvis du ønsker fuld opmærksomhed, indsigt og forståelse for dit arbejde, er der kun ét at gøre: Giv alle dine stemmer til Ulla Maria Mortensen. Ingen anden hovedstyrelseskandidat kender så meget til social- og sundhedsansattes dagligdag. Som mangeårig formand for Formidlerne har Ulla Maria kæmpet for bedre forhold, løn og arbejdstider på alle landets social- og sundhedsskoler. Hun er en dygtig overenskomstforhandler, og ved forårets strejke på social- og sundhedsområdet klarede hun via en formidabel indsats, at der ikke kom forringede arbejdsvilkår. Så hvis du stadig ønsker faglighed og synlighed for dit arbejdsområde, så stem på Ulla Maria Mortensen, fordi hun:

. Er en dygtig og erfaren forhandler

. Har stor gennemslagskraft på de faglige og politiske fronter

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

. Kan gøre social- og sundhedsområdet synligt i en stor forening som DLF

. Sætter fokus på sundhed og ernæring inden for alle områder af DLF.

Så derfor sæt alle dine stemmer på Ulla Maria Mortensen.

Med stor opbakning fra:

»Hun er en dygtig overenskomstforhandler«
Powered by Labrador CMS