Debat
0   106

Ulla Maria Mortensen kender vores område

Ulla Maria Mortensen er et meget engageret, vidende og kompetent menneske både på det pædagogiske og organisatoriske plan.

Efter fusionen mellem S81, Formidlerne og DLF har vi brug for en stemme, som kan bringe vores fagområders inter­esser i spil. De mange drøftelser og beslutninger, den kommende hovedstyrelse skal tage, skal også tage højde for alle de nye medlemmer i foreningen. Netop her er det vigtigt, at vi vælger Ulla Maria Mortensen, hun har den viden og indsigt, som det kræver.

Artiklen fortsætter under banneret

Det er yderst vigtigt, at vi får en ernærings- og husholdningsøkonom i hovedstyrelsen, da det vil sikre, at alle vores fagområders interesser bliver varetaget.

Vi forventer, at de kommende overenskomstforhandlinger bliver vanskelige, og netop vores særlige områder er Ulla Maria den bedste garant til at varetage. Hun har et stort kendskab til de specielle områder, der rører sig i vores faggrupper. Vores mærkesager skal føres videre på alle niveauer - det kan Ulla Maria Mortensen.

Vi er, som mindre faggruppe, bevidste om at gøre brug af al den faglige og politiske indflydelse i DLF, som vi kan. Vi og hele DLF gjorde det under strejken på social- og sundhedsområdet. Den viste, at det nytter at løfte i flok. Det gør vi gerne igen med Ulla Maria i forreste række, for det er betydningsfuldt for alle medlemsgrupper i vores fælles fagforening.

I hovedstyrelsen skal vi have én, der kan tale vores sag. Én, som kender vores fagområder. Og det er her, Ulla Marias viden, erfaring og engagement i både det pædagogiske og organisatoriske arbejde bør komme medlemmerne til gode - både os og folkeskolelærere.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ