Debat

Styring med en fast, venlig og demokratisk hånd

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Ulla Maria Mortensen besidder både fagkundskab og organisationstalent. Det minder jeg om, når du skal stemme ved valget til hovedstyrelsen i DLF.

Ulla Maria kommer fra en af de mindre organisationer, som fusionerede med DLF, nemlig Fagforeningen for Professionsbachelorer i ernæring og sundhed og Formidlerne - Ernærings- og Husholdningsøkonomerne.

Ulla Maria kan jeg varmt anbefale. Hun styrede vores forening med en fast, venlig og demokratisk hånd. I sin 12-årige formandstid opnåede hun mange tillidshverv inden for både det faglige og det organisatoriske felt. Det omfattede både det offentlige og det private.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

På det faglige område opnåede hun gode resultater for vore medlemmer både lønmæssigt og på arbejdsmiljøområdet. Hun respekterer sin modpart, men går uforfærdet ind i opgavers løsning. Det er min vurdering, at respekten er gensidig.

Hendes menneskelige egenskaber ligger på et særdeles højt niveau.

DLF kan være godt tjent med en organisationsvant og fagligt dygtigt medlem af hovedstyrelsen, og betydningen af en repræsentant fra de mindre organisationer skal ikke undervurderes. Derfor stem på Ulla Maria Mortensen til valget til DLF's hovedstyrelse.

»På det faglige område opnåede hun gode resultater for vore medlemmer både lønmæssigt og på arbejdsmiljøområdet«