Debat
0   139

Styring med en fast, venlig og demokratisk hånd

Ulla Maria Mortensen besidder både fagkundskab og organisationstalent. Det minder jeg om, når du skal stemme ved valget til hovedstyrelsen i DLF.

Ulla Maria kommer fra en af de mindre organisationer, som fusionerede med DLF, nemlig Fagforeningen for Professionsbachelorer i ernæring og sundhed og Formidlerne - Ernærings- og Husholdningsøkonomerne.

Artiklen fortsætter under banneret

Ulla Maria kan jeg varmt anbefale. Hun styrede vores forening med en fast, venlig og demokratisk hånd. I sin 12-årige formandstid opnåede hun mange tillidshverv inden for både det faglige og det organisatoriske felt. Det omfattede både det offentlige og det private.

På det faglige område opnåede hun gode resultater for vore medlemmer både lønmæssigt og på arbejdsmiljøområdet. Hun respekterer sin modpart, men går uforfærdet ind i opgavers løsning. Det er min vurdering, at respekten er gensidig.

Hendes menneskelige egenskaber ligger på et særdeles højt niveau.

DLF kan være godt tjent med en organisationsvant og fagligt dygtigt medlem af hovedstyrelsen, og betydningen af en repræsentant fra de mindre organisationer skal ikke undervurderes. Derfor stem på Ulla Maria Mortensen til valget til DLF's hovedstyrelse.

»På det faglige område opnåede hun gode resultater for vore medlemmer både lønmæssigt og på arbejdsmiljøområdet«

Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ