Anmeldelse

Spil klaver 1

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

God gedigen klaverskole. Repertoiret er traditionelt, kendt fra mange andre klaverskoler tilføjet enkelte nyere ting. Hæftet går hurtigt frem, så har eleven brug for at dvæle længere ved dele af indlæringen, må man finde supplerende materialer.

Fakta:

Titel: Spil klaver 1

Forfatter: Christian Bennedsen

Pris: 120 kroner

Sider: 41 sider

Type: Hæfte

Forlag: Dansk Sang

Klaverskolen har mange indgange til klaverspillets hemmeligheder. Gehørspil, becifring, nodespil og sammenspil. På den måde kan man tilgodese elevernes individuelle styrkesider og fra første færd træne dem i at bruge klaverspillet såvel individuelt som sammen og efter både noder og gehør. Også teorien er med hen ad vejen - nodelæsning, værdier og andre musikalske koder.

Så er det bare om at gå i gang, men som forfatteren skriver i forordet: Der skal øves.

Bogen vil finde størst anvendelse i musikskolen - noget af stoffet kan dog anvendes til sammenspil i klassen, hvis man i forvejen har et par instrumentalister.