Debat Leder
0   151

Stem på bestemmerne

Hovedstyrelsesvalg.

I de kommende måneder afgøres det, om 550.000 offentligt ansatte skal i konflikt.

I disse dage afgøres det, hvem der skal sidde i Danmarks Lærerforenings hovedstyrelse. Det er dem, der giver forhandlerne mandat. Hovedstyrelsen er med til at vurdere, om arbejdsgivernes overenskomsttilbud er godt nok, og den bestemmer, hvem der skal strejke, og hvor der skal strejkes, hvis det kommer så vidt.

Artiklen fortsætter under banneret

Det er dig og dine kolleger, der bestemmer, hvem der skal bestemme i hovedstyrelsen de næste fire år. Hvis du endnu ikke ved, hvem du vil stemme på, så find månedsmagasinet Undervisere fra sidste uge frem igen, læs kandidaternes indlæg og brug så stemmesedlen.

-th


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.261 andre er allerede tilmeldt