Anmeldelse Fysik/kemi
0   258

Xplore Fysik/kemi 7

Fakta


Titel
Xplore Fysik/kemi 7

Forfatter
Søren Storm, Eva Tozki

ISBN
9788777026126

Pris
237,50 kroner

Sider
128 sider

Type
Bog

Forlag
Geografforlaget

Systemet formidler på pædagogisk vis et højt fagligt niveau til 7. klasses fysik/kemi-undervisning. Ved første øjekast kan niveauet virke overvældende, men materialet er godt og velformuleret, og specielt i forbindelse med den online-e-bog, hvor teksten kan vælges læst op, bliver det yderst anvendeligt. I forlængelse af det høje niveau er det positivt at se en lærebog, hvor man ikke er bange for at benytte faglige termer, korrekte diagrammer og tegn og fremmedord, der efter min mening hænger uløseligt sammen med en fagligt høj og udbytterig undervisning i fysik/kemi.

Artiklen fortsætter under banneret

Materialet er sammensat med flotte billeder, illustrationer og tegninger, hvilket virker godt og indbydende.

I præsentationen af de enkelte emner drages ofte paralleller til historisk fysik/kemi, der sammen med inspirerende billeder er glimrende appetitvækkere, der gør, at man som læser får lyst til mere.

Materialet følger Fælles Mål 2009 og virker godt og gennemtænkt. Der arbejdes i hvert emne med "Førtanker", "Faglig fordybelse" og "Eftertanker", hvilket grundlæggende virker godt og struktureret. Efter hvert emne lægges der op til at beskæftige sig med forskellige valgopgaver, der relaterer sig til det forgangne arbejde og giver fine muligheder for undervisningsdifferentiering.

For hvert klassetrin lægges op til tværfaglighed med "Xplore Geografi" og "Xplore Biologi".

Elevbogen indeholder gode opgaver, der giver eleverne rige muligheder for repetition og forberedelse til de forskellige lektioner.

Jeg kan kun medgive mine anbefalinger til "Xplore Fysik/kemi 7", der giver andet nyt og godt materiale hård konkurrence.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.382 andre er allerede tilmeldt
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen