Debat

Nattens Dronning

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den politisk besluttede uddannelsesmæssige katastrofe bliver nu kompenseret med lidt titelinflation i al gedulgthed. Som den ideologisk forkerte realskole blev fornedret til udelthedens elendighed, vil Danmarks Lærerhøjskole som Nattens Dronning (eller er det Fugl Føniks) om føje tid udfolde sin pragtblomst over den undervisningsmæssige ruin. Danmarks Pædagogiske Universitet. Hvabehar! Nu må de da virkelig strømme til fra New Zealand for at kigge og undres. For nu skal der forskes på livet løs. Og kan man tænke sig en bedre baggrund for en evindelig nytteløs forskning end en folkeskole, hvor intet er, hvad det giver sig ud for. Her kan forskere sandelig indtjene uendeligheder af daglønninger i de kommende år. For jo ringere det virker, desto mere skal der forskes. Sikken et held, at vi slap af med den ækle realskole, hvor det meste gav sig selv uden nævneværdig forskning og udtænkning af original øregas. Realskolen kunne der ikke bygges et universitet på ryggen af. Men nu er der, som det forkyndes af Hvidovres kulturdirektør, kun de fornuftsinficerede forældre og medarbejdere, der ikke altid kritikløst brøler med på de kloges forandringsbudskaber, til at hæmme galskaben.

Vagn Madsen

Brønderslev

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler