Debat

Sæt kryds ved folkeskolen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Folketingsvalget handler også om skolepolitik.

Selv om det ikke er det, der bliver talt mest om i valgkampen, så er det nu, vi som vælgere med en særlig interesse i folkeskolen har mulighed for at kvittere for den førte skolepolitik.

I Danmarks Lærerforening er vi partipolitisk uafhængige, og vi beskæftiger os ikke med at anbefale vores medlemmer at stemme på bestemte partier.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Men i de vurderinger, vi hver især skal lægge til grund for, hvor vi sætter vores kryds den 13. november, er der god grund til at overveje, hvilken skolepolitik vi samtidig nikker ja til.

Skal det være kontrolforanstaltninger og bureaukratiske systemer, skolen skal underlægges, eller skal det være tilliden til lærernes professionalisme og vilkår, der gør det muligt at lave den gode undervisning, vi sætter kryds ved.

Ja, det er vi selv med til at afgøre.

Powered by Labrador CMS