0   107

Else Byrith

I midten af november kørte den 81-årige Else Byrith selv fra sit hjem i Århus til København på familiebesøg og til koncert i Lærerstandens Brandforsikring, men kort efter måtte hun lade sig indlægge for at få behandling for sine hjerteproblemer. Else Byrith kom ikke hjem igen fra Skejby Sygehus, men hun var frisk til det sidste og havde gennem ugerne på hospitalet kontakt med mange af de mennesker, hun havde lært at kende gennem et aktivt liv.

Else Byrith var medlem af Danmarks Lærerforenings hovedstyrelse i 24 år, heraf en periode som 2. næstformand. Hun havde været kredsformand i Århus, og efter pensioneringen var hun en årrække formand for kredsens pensionistfraktion. Hun deltog til det sidste i fraktionens møder og aktiviteter og gjorde meget for andre ældre. Hun sad i bestyrelsen for plejehjemmet Teglgården i Middelfart som repræsentant for Lærerstandens Brandforsikring. Og til det sidste nød hun de klassiske koncerter i Århus Musikhus.

Artiklen fortsætter under banneret

Else Byrith vil blive savnet, ikke mindst af sønnerne Jens og Claus.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet