Anmeldelse

Kloden rundt i Danmark

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vi har fulgt Bubber på flere spændende rejser kloden rundt; nu besøger han børn fra 20 forskellige lande her i Danmark. De viser, hvilke retter fra deres hjemlande de er særligt glade for. Børnenes kulturbaggrund er spændende læsning og vil være et rigtig godt oplæg i orienteringsundervisningen. Valget af lande virker dog tilfældigt, og det samme gør rækkefølgen i bogen.

Fakta:

Titel: Kloden rundt i Danmark

Forfatter: Bubber

ISBN: 978-87-92121-15-8

Pris: 229 kroner

Sider: 125 sider

Type: Bog

Forlag: TV2

Madlavningen er sjov, og den viser, at børn med forskellig baggrund har nogle gode køkkenfærdigheder. Børnene er glimrende rollemodeller for andre, der vil prøve at gøre dem kunsten efter.

Bubber er med i fremstillingsprocessen og ved bordet, når der spises, og hans glade ansigt giver billederne en god drejning. Derimod kan det være lidt vanskeligt at læse teksten i de lysegrønne felter med informationer, og registeret bag i bogen er noget sparsomt, idet man ikke kan se, hvilke lande retterne kommer fra, men skal om at finde dem i teksten.

Det er en velskrevet bog med 20 gode opskrifter, velegnet til hylden i hjemkundskab og på biblioteket i øvrigt.