Anmeldelse DLF
0   412

Uddannelse i udviklingslande

Fakta


Titel
Uddannelse i udviklingslande

Sider
186 sider


Gratis

Type
Bog

Forlag
IBIS

20 organisationer har siden år 2000 arbejdet sammen i et netværk, der støtter uddannelsesaktiviteter i ulande. Denne bog er en opsamling af faglig viden om uddannelse og udvikling fra møder og diskussioner med de mange frivillige og ansatte i dette netværk. Bogen indeholder 15 bidrag fra danske NGO'er samt danske og udenlandske forskere.

Artiklen fortsætter under banneret

Det er bogens hensigt at vise, at det giver mening at støtte uddannelse som én vej ud af fattigdommen i syd.

Samtidig forholder bogen sig kritisk til dette arbejde. Risikerer NGO'erne at skabe uformelle uddannelser, der svækker fattige staters opbygning af formel uddannelse? Er uddannelsesbistand udtryk for udvikling, eller er det udtryk for kulturimperialisme?

Bogen er opdelt i temaer. Læringsteori, metoder og værdier, modersmålsundervisning, piger og uddannelse, evaluering af projekter og uddannelse og samfund.

Det vil først og fremmest være lærerstuderende, undervisere og andre med særlig interesse i uddannelse i udviklingslande, der kan have glæde af bogen.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Historie- og samfundsfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for de to fag. I samarbejde med foreningen Falihos.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.501 andre er allerede tilmeldt