0   117

Ny skole- og uddannelsespolitisk konsulent

Det er en erfaren mand, der den 1. oktober begyndte som ny konsulent i Danmarks Lærerforenings pædagogiske kontor. Kim Mørch Jacobsen er 55 år. De seneste seks år har han været Undervisningsministeriets uddannelsesdirektør for folkeskolen, og før det var han direktør for folkeoplysning, voksenuddannelse og en del af ministeriets internationale arbejde. Kim Mørch har arbejdet for fire ministre: først Ole Vig Jensen og Margrethe Vestager fra De Radikale og derefter Ulla Tørnæs og Bertel Haarder fra Venstre.Da hans åremålskontrakt som direktør for folkeskoleafdelingen udløb, valgte Kim Mørch at søge orlov fra sin tjenestemandsstilling i ministeriet til fordel for stillingen som skole- og uddannelseskonsulent i DLF.

»Jeg brænder for folkeskolen. Derfor glæder jeg mig kolossalt til arbejdet i DLF. Jeg er meget tiltalt af foreningens arbejdskultur, som jeg er kommet til at kende gennem seks års tæt kontakt og for eksempel i arbejdsgrupper om opfølgning på OECD-reviewet om folkeskolen, og da ministeriet arbejdede sammen med foreningen om 'Klare Mål', det, som nu hedder 'Fælles Mål'«, siger Kim Mørch Jacobsen.

Artiklen fortsætter under banneret

I DLF erstatter han i første omgang Jesper Støier, som er konstitueret som kontorchef efter Jørgen Markers afgang.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet