Debat
0   102

Tanke og handling

Søren Gellov efterlyser i Folkeskolen nummer 25 mit svar på Danmarks Lærerforenings syv anbefalinger. Søren Gellov skriver, at jeg på trods af smukke ord om dialog og samarbejde efter alt at dømme finder det ubekvemt og besværligt at skulle inddrage foreningen i en faglig og demokratisk procesgang.

Jeg bekendtgjorde allerede i juni, at et udvalg til afbureaukratisering af folkeskolen vil få til opgave at komme med forslag til forenklinger og fjernelse af unødigt bureaukrati på skolerne. Udvalget vil blandt andet kunne se på udmøntningen af kravene om elevplaner og kvalitetsrapporter. Danmarks Lærerforening vil selvsagt - som det er kutyme for udvalgsarbejder i Undervisningsministeriet - blive inviteret til at deltage i arbejdet.

Artiklen fortsætter under banneret

Noget andet er, at jeg ikke har offentliggjort et svar på de syv anbefalinger. Jeg vil ikke i denne sag kommunikere gennem opslag og programerklæringer, men foretrækker direkte kommunikation og samarbejde. Jeg kom ind på anbefalingerne under min tale på lærernes kongres, og jeg skal drøfte dem på et møde med Anders Bondo Christensen i oktober.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ