Debat
0   127

Politikken skal tydeliggøres

Kære Anders Bondo: I Folkeskolen nummer 25 spørger du mig - som svar på mit indlæg om blandt andet at være imod altid - om jeg synes forskelligt i forbindelse med nationale test, elevplaner og skoleledernes arbejde. Til dine spørgsmål er svaret naturligvis ja, det ville da være godt, hvis det var sådan.

Jeg har ikke hverken bevidst eller ubevidst overset forsøgene på indflydelse, og jeg kan tilføje, at jeg er af den opfattelse, at vores indflydelse på disse områder desværre er minimal, hvilket kan være, fordi vi som fagforening ofte af omverden opfattes som værende imod nye tiltag og ideer.

Artiklen fortsætter under banneret

Jeg har heller ikke overset, at vi som fagforening ikke gør synderligt meget for at fortælle, at vi faktisk er glade for og stolte over vores job, hvilket måske er med til at forklare det alt for lave antal ansøgere til lærerseminarierne.

Om JydskeVestkystens leder blot er skrevet af »en eller anden forkølet lederskribent« (citat fra dit indlæg), der bevidst har valgt ikke at se hele det arbejde, der kommer via DLF, ved jeg ikke, men jeg synes, det bør give stof til eftertanke, når du som formand i en avis opfattes som værende imod alt nyt. Jeg er klar over, at det er medierne, der i høj grad sætter dagsordenen og bestemmer, hvad der kommer frem. Derfor har vi - specielt du som formand - en stor opgave i at tydeliggøre vores politik og positive intentioner.

Når forandringens vinde blæser, sætter nogle læhegn op, mens andre bygger vindmøller. (Mao Tse-tung)


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ