Debat
0   221

På med streamers op med humøret

Kongressen i efteråret 1998 fik hovedstyrelsens tilsagn om at igangsætte en mediekampagne for at styrke Danmarks Lærerforenings position ved Overenskomst 99 og sætte fokus på folkeskolens vilkår.

Med udgangspunkt i sloganet 'kvaliteten dumper' er kampagnen startet med streamers, lagkager, annoncer og indlæg i de forskellige medier.

Artiklen fortsætter under banneret

Nu vil det så vise sig, om medlemmerne bakker op eller gemmer sig og siger, at det ikke var lige sådan, man havde tænkt sig kampagnen, det her er for ekstrabladsagtigt, det er mere for kjøvenhavnere og i øvrigt er det skrækkeligt dyrt.

Ja, det er dyrt, og jeg håber på, at pengene er givet godt ud.

Men de er først givet godt ud, når alle vi medlemmer bakker op om kampagnen - deltager i debatten - sætter streamers på familiens bil og dermed træder ud af anonymiteten.

Det er piskende nødvendigt, at vi hver og en er med til at gøre opmærksom på, at 100.000 flere børn ikke skal lempes ind ad folkeskolens bagdør til en undervisning i overfyldte kælderrum, eller hvor der nu tilfældigvis er plads.

Skolen kan ikke fungere under forhold, der dumper kvaliteten i folkeskolen, det skal vi gøre alle og især forældre og politikere opmærksomme på.

Derfor på med streamers og frem med de daglige argumenter, der hvor du færdes.

Monika Stabel Nielsen

kredsformand

Holstebroegnens Lærerkreds


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ