Debat

På med streamers op med humøret

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kongressen i efteråret 1998 fik hovedstyrelsens tilsagn om at igangsætte en mediekampagne for at styrke Danmarks Lærerforenings position ved Overenskomst 99 og sætte fokus på folkeskolens vilkår.

Med udgangspunkt i sloganet 'kvaliteten dumper' er kampagnen startet med streamers, lagkager, annoncer og indlæg i de forskellige medier.

Nu vil det så vise sig, om medlemmerne bakker op eller gemmer sig og siger, at det ikke var lige sådan, man havde tænkt sig kampagnen, det her er for ekstrabladsagtigt, det er mere for kjøvenhavnere og i øvrigt er det skrækkeligt dyrt.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Ja, det er dyrt, og jeg håber på, at pengene er givet godt ud.

Men de er først givet godt ud, når alle vi medlemmer bakker op om kampagnen - deltager i debatten - sætter streamers på familiens bil og dermed træder ud af anonymiteten.

Det er piskende nødvendigt, at vi hver og en er med til at gøre opmærksom på, at 100.000 flere børn ikke skal lempes ind ad folkeskolens bagdør til en undervisning i overfyldte kælderrum, eller hvor der nu tilfældigvis er plads.

Skolen kan ikke fungere under forhold, der dumper kvaliteten i folkeskolen, det skal vi gøre alle og især forældre og politikere opmærksomme på.

Derfor på med streamers og frem med de daglige argumenter, der hvor du færdes.

Monika Stabel Nielsen

kredsformand

Holstebroegnens Lærerkreds