Debat

Fortsæt i pensionistfraktionen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Danmarks Lærerforenings medlemmer bliver efter mange år i lærergerningen »ældet med ynde, stopper med mødetider, skemaplan, løndiskussioner - fagforening, der må kunne spares.

Medlemskab i mange år af Danmarks Lærerforening - nu stop. Hov, hov til de »unge, som er blevet lidt ældre« i den aktive periode meget dygtige folk i Kompagnistræde, som kan være en stor hjælp for medlemmer, som har fået en sag, som kræver ekspertise.

Nogle tror, at fraktion 4 er et vedhæng til kredsbestyrelsen, hvor et medlem af bestyrelsen skal sidde for bordenden - sætte dagsorden og så videre. Nej. Fraktion 4 skal være en selvstændig afdeling, som selv disponerer over det beløb, som kommer fra kredsene.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Brug for flere penge kan blive nej eller ja.

Medlemmer af fraktion 4 kan fremlægge ønsker om diverse foredrag, ture til seværdigheder med videre og derved både opnå oplevelser og møde nye mennesker.

Gode foredragsholdere kan findes til rimeligt honorar! En fraktion 4 fra for eksempel Jylland kunne måske ønske en tur til »Sydhavsøerne« - tal med en fraktion 4 i det ønskede område, så kan der findes løsninger til en rimelig pris. Alle arrangementer skal annonceres i Folkeskolen, så der er mulighed for at »låne ideer«.

Stop ikke dit medlemskab i DLF, når skoleklokken ringer ud - fortsæt i fraktion 4, og du har endnu et godt tilbud til din pensionisttilværelse.