Debat
0   122

Fortsæt i pensionistfraktionen

Danmarks Lærerforenings medlemmer bliver efter mange år i lærergerningen »ældet med ynde, stopper med mødetider, skemaplan, løndiskussioner - fagforening, der må kunne spares.

Medlemskab i mange år af Danmarks Lærerforening - nu stop. Hov, hov til de »unge, som er blevet lidt ældre« i den aktive periode meget dygtige folk i Kompagnistræde, som kan være en stor hjælp for medlemmer, som har fået en sag, som kræver ekspertise.

Artiklen fortsætter under banneret

Nogle tror, at fraktion 4 er et vedhæng til kredsbestyrelsen, hvor et medlem af bestyrelsen skal sidde for bordenden - sætte dagsorden og så videre. Nej. Fraktion 4 skal være en selvstændig afdeling, som selv disponerer over det beløb, som kommer fra kredsene.

Brug for flere penge kan blive nej eller ja.

Medlemmer af fraktion 4 kan fremlægge ønsker om diverse foredrag, ture til seværdigheder med videre og derved både opnå oplevelser og møde nye mennesker.

Gode foredragsholdere kan findes til rimeligt honorar! En fraktion 4 fra for eksempel Jylland kunne måske ønske en tur til »Sydhavsøerne« - tal med en fraktion 4 i det ønskede område, så kan der findes løsninger til en rimelig pris. Alle arrangementer skal annonceres i Folkeskolen, så der er mulighed for at »låne ideer«.

Stop ikke dit medlemskab i DLF, når skoleklokken ringer ud - fortsæt i fraktion 4, og du har endnu et godt tilbud til din pensionisttilværelse.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ