Ingrid Beck og Ejvind Andersen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Som kasserer (i kreds 13) er en del af arbejdet at skulle indberette dødsfald til hovedforeningen. Men når to af ens gamle lærere fra Kastrup Skole (nu Skottegårdsskolen) i Tårnby Kommune går bort (henholdsvis juleaftensdag og anden juledag og i en alder af 94 år og 72 år), forsvinder der jo også noget af en selv. Troels Kløvedal siger det rigtigt i en af sine sydhavsfilm: 'Det er vigtigt at have vidner til sit liv'.

Ingrid Beck var klassens engelsklærer fra 1959 til 1964 med remser og gode historier, som stadig huskes, når vor klasse 3.rb fra 1964 holder jubilæumssammenkomster. Ingrid Beck var også med her og holdt længe ud de aftener. Nogle fortæller, at ikke alle var dus med hende, men hendes tidligere elever fra 3.rb var. Som pensionist var hun også aktiv deltager i kreds 13's pensionistarrangementer - især de lange ture!

Ejvind Andersen var vores geografi- og fransklærer. Altid med et glimt i øjet og blindkort over Europa, som man kunne fortvivle over. I fransk var det måske mere spændende. Valgfag med frivillig interesse fra vores side. Ejvind Andersen var også en god inspirator, da vi lavede skolekomedie over Hostrups 'Feriegæsterne'.

Og det er fortid nu, men jeg kan bare glædes over at have kendt dem fra min skoletid, og at det senere blev muligt at møde dem i forbindelse med kreds 13's sommerture med mere. De vil blive savnet ved kredsens arrangementer.

Steen Axbøg

kredskasserer, kreds 13

Powered by Labrador CMS