Skole og Samfund: Vis mod KL

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

'Kommunernes Landsforening bør vise samme mod og fleksibilitet som Danmarks Lærerforening', siger Skole og Samunds formand, Thomas Damkjær Pedersen, i en pressemeddelelse om DLF's udspil om en ny arbejdstidsaftale.

Torben Damkjær er yderst tilfreds med, at DLF's hovedstyrelse har besluttet at forhandle om en mere fleksibel arbejdstidsaftale uden UFØ.

Forældreorganisationen støtter Anni Herfort, når hun til Jyllands-Posten udtaler: 'Vi vil gerne se på vores arbejdstidsregler og overveje, om vi kan finde en aftale, der i højere grad er i overensstemmelse med den udvikling, der foregår i folkeskolen', skriver Torben Damkjær Pedersen. Han understreger, at Skole og Samfund er enig med DLF om, at der skal indgås 'en aftale, der fortsat tilgodeser både indhold og kvalitet'.

Powered by Labrador CMS