0   130

Radio for børn

Nu kan børn i landets 3. klasser komme til orde i radioen. Det sker hver søndag på P3 mellem klokken 8.03 og ni i programmet 'Søndagskvisten'. Nyskabelsen hedder 'Børnenes forsamlingshus', og her kan børnene snakke om forskellige emner, som klassen selv har valgt. Emnerne kan være aktuelle som tidløse og spænde fra stress, mobning og søskende til tv-serier, voksne og tid. Herudover vælger børnene selv, hvilken musik der skal spilles i programmet. Journalist Frode Muldkjær fra 'Søndagskvisten' fortæller, at programmet vil synliggøre børnene i klassen på en anden måde, end de bliver i skolen.

'Børn i 3. klasse får tit at vide, at de hverken kan læse, stave eller regne - og de kan heller ikke kongerækken eller finde Ringkøbing på et Danmarkskort. Men sandheden er, at børn i 3. klasse kan mange ting: de kan snakke, tænke og vise omsorg og social forståelse', siger han.

Artiklen fortsætter under banneret

Hvis man vil være radiostjerne for en time, kan man enten skrive, ringe eller e-maile til 'Søndagskvisten', Postboks 72, 9100 Aalborg, telefon 9635 7600, e-mail: kvisten@dr.dk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet