0   159

Nyt fra rummet

Fire gange årligt udgiver Tycho Brahe Planetariet tidsskriftet 'aktuel Astronomi'. Her kan man blandt andet læse om den aktuelle nattehimmel, det nyeste inden for rumfart og den astronomiske forskning samt baggrundsartikler om astronomiske og astrofysiske emner. I det seneste nummer af tidsskriftet kan man for eksempel læse om den gigantiske rumstation ISS, der, ifølge NASA, med tiden skal være menneskets station på vejen mod Mars. Man kan også få svar på kosmologiens store spørgsmål om, hvorvidt der findes andre universer, og hvad der var før Big Bang. Tidsskriftet indeholder desuden en oversigt over arrangementer og filmforestillinger på planetariet. Et medlemskab koster 215 kroner, og foruden de fire numre af 'aktuel Astronomi' får man som medlem ti procent rabat på billetter til Planetariet. Yderligere information kan fås på telefon 3311 1124 - 409.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen