0   158

Unge mod vold på Nettet

'Overalt er der vold omkring os. Folk slås ihjel, børn, kvinder og gamle myrdes, og vi ser det på tv hver dag. Volden ligger lige under overfladen, og hvornår rammer den dig? Eller dem du holder af? Hvorfor vold - hvornår stopper det mon? Giv mig et svar'.

Sådan skriver Flemming på en ny hjemmeside om vold, som er udarbejdet af Skolegades Skole i Brønderslev og Voldssekretariatet under Justitsministeriet. Her kan alle unge, der har været udsat for vold eller frygter vold fortælle om deres oplevelser. Det foregår på en såkaldt script-side, hvor man både kan skrive og svare på indlæg. Brugerne kan således komme med gode råd og kommentarer og fortælle om deres egne erfaringer. Man kan også udfylde et spørgeskema om vold, og alle oplysninger vil senere blive bearbejdet af eleverne på Skolegades Skole og samlet i en rapport. Ud over debat er der også fakta om vold samt links til andre Internet-sider om vold. Hjemmesiden findes på: www.ungmodvold.dk

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet