0   174

Borgmester- stang

I anledning af Overenskomst 99 fik Gladsaxes borgmester Ole Andersen i mandags overrakt en kage af Gladsaxe Lærerforening. Borgmesteren kunne således vise, hvilke opgaver han ønsker at skære væk fra folkeskolen, hvis KL's ønske om flere undervisningsopgaver til lærerne går i opfyldelse.

Gladsaxe Lærerforening forærede borgmester Ole Andersen en kage, så han kunne demonstrere, om det er forældremøderne, lejrskolerne eller undervisningsdifferentieringen, der skal skæres væk, hvis lærerne skal undervise mere.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen