DR giver en hånd

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den 25. januar, klokken 16.30, går Danmarks Radios (DR) Skem@ i æteren med en ny udsendelsesrække. Den første udsendelse kommer fortrinsvis til at handle om det såkaldte IT-spring (informationsteknologi). Ansøgningsfristen til at få del i de afsatte 40 millioner kroner er udløbet, men det bliver spændende at se et IT-spring i praksis. Lad os i det stille håbe, at Undervisningsministeriet og Forskningsministeriet i 1999 vil komme med mange flere initiativer a la IT-springet.

Ud over at have IT-springet som tema præsenterer Skem@ også debat med en eller flere IT-pinger, der anmeldes undervisningssoftware, og endelig er der Bennys mailbox på adressen skema@dr.dk Her kan man skrive ind til brevkasseredaktøren og få svar på nærgående IKT-spørgsmål. Man kan læse mere om skem@-udsendelserne på DR's hjemmeside på adressen www.dr.dk/abc-tv På denne adresse kan man ligeledes få et grundigt indblik i resten af DR's undervisningstilbud. Som noget helt nyt arbejder Skem@-redaktionen på at etablerer et diskussionsforum på Skolekom under gruppen @bcTV. Her vil alle lærere få mulighed for at medvirke i debatten omkring de aktuelle udsendelser.

Skema@ er et godt tilbud til alle, som interesserer sig for IKT og undervisning, og det er flot, at DR i den grad målretter en udsendelse imod folkeskolen og IKT.