0   175

DR giver en hånd

Den 25. januar, klokken 16.30, går Danmarks Radios (DR) Skem@ i æteren med en ny udsendelsesrække. Den første udsendelse kommer fortrinsvis til at handle om det såkaldte IT-spring (informationsteknologi). Ansøgningsfristen til at få del i de afsatte 40 millioner kroner er udløbet, men det bliver spændende at se et IT-spring i praksis. Lad os i det stille håbe, at Undervisningsministeriet og Forskningsministeriet i 1999 vil komme med mange flere initiativer a la IT-springet.

Ud over at have IT-springet som tema præsenterer Skem@ også debat med en eller flere IT-pinger, der anmeldes undervisningssoftware, og endelig er der Bennys mailbox på adressen skema@dr.dk Her kan man skrive ind til brevkasseredaktøren og få svar på nærgående IKT-spørgsmål. Man kan læse mere om skem@-udsendelserne på DR's hjemmeside på adressen www.dr.dk/abc-tv På denne adresse kan man ligeledes få et grundigt indblik i resten af DR's undervisningstilbud. Som noget helt nyt arbejder Skem@-redaktionen på at etablerer et diskussionsforum på Skolekom under gruppen @bcTV. Her vil alle lærere få mulighed for at medvirke i debatten omkring de aktuelle udsendelser.

Artiklen fortsætter under banneret

Skema@ er et godt tilbud til alle, som interesserer sig for IKT og undervisning, og det er flot, at DR i den grad målretter en udsendelse imod folkeskolen og IKT.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet