Debat

Stop drilleriet

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære John Halse. En sidste replik fra mig om bagsmæk og mobning.

Det har på ingen måde været min hensigt at kule din kritik ned - og slet ikke at være perfid.

Og min melding om, at vi i DLF gerne samarbejder med dig og din forening, Børns Vilkår, om indsatsen mod mobning, var ment for pålydende.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Så jeg tænkte faktisk slet ikke på, hvad du engang har ytret om børns fysik, da jeg slog mit lille slag med halen om børns fysiske vilkår i afslutningen af mit indlæg. Jeg tænkte, som jeg skrev, på formanden for Danmarks Idrætsforbund, der er blevet tolket af mange af vore medlemmer som endnu én, der prøver at moppe lærerne ved at give os skylden for alverdens problemer.

Samtidig med at jeg prøvede at spille på, at børns fysiske vilkår jo også må være vigtige for Børns Vilkår.

Det gav så lidt bagsmæk, må jeg konstatere.

Så lad os endelig hjælpe hinanden ud af østerskulturen og stoppe voksendrilleriet og bruge kræfterne på at samarbejde - om både børnenes fysiske og psykiske arbejdsmiljø.

Jørgen Stampe

formand for DLF's pædagogiske udvalg

Powered by Labrador CMS