Anmeldelse Sundhed
0   362

Fra muskelmasse til massebevægelse

Fakta


Titel
Fra muskelmasse til massebevægelse

Forfatter
Kasper Lund Kirkegaard

Pris
250 kroner

Sider
172 sider

Type
Bog

Forlag
Idrættens Analyseinstitut

Næsten 400.000 danskere dyrker idræt i fitness-industrien. En ny foreningskultur i rivende udvikling - som denne bog giver et indblik i.

Artiklen fortsætter under banneret

Fitness-bølgens historiske udvikling behandles grundigt i bogen, hvor kapitel 1 beskriver fitness-industriens historiske rødder. Kapitel 2 indeholder den danske fitness-sektors historie. I kapitel 3 sættes der fokus på den kommercielle fitness i en forbrugerkultur.

Bogen giver et tydeligt indblik i fitness-kulturen og dermed også indsigt i, hvor rigtig mange danskere vælger at dyrke idræt. Den har en tydelig oversigt over fitness-historien, som illustreres gennem en tidstabel, som skaber et godt overblik.

"Fra muskelmasse til massebevægelse" fremstår som et godt og velskrevet materiale og indeholder også en lang række fotografier, der giver god sammenhæng mellem tekst og billeder i bogen.

Bogen kan bruges i folkeskolens ældste klasser i idrætsundervisningen, men er også meget anvendelig i eksempelvis temaarbejde om sundhed eller fitness-kultur. Den kan også bruges i forbindelse med projektopgaven.

Til fordybelse har bogen en fin litteraturliste og grundige notebeskrivelser. Derudover indeholder den mange internetadresser, der kan bruges i et videre arbejde med bogens temaer.

Anbefales til de ældste elever og til idrætslærerens fagbibliotek.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ