Skoleavisen.com - sex og kærlighed

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvis der som sædvanlig ikke er penge til ordentligt opdaterede bøger til seksualundervisningen på skolen, så er avisen i klassesæt et billigt og brugbart materiale.

Sexnummeret handler om alting: kærlighed, mangfoldighed, kærester, kæleguide, lyst, porno, forældre, krænkelser, kønssygdomme, prævention og graviditet.

Emnerne bliver præsenteret i korte, redaktionelle tekster, derefter i interview med unge og i små faktabokse, opgaver, leksikonopslag og link. Som regel også på hver side vandede vittigheder og skøre oplysninger, alt sammen garneret med fotos af unge og Ole Steen Pedersens kendte tegninger, hvor overdrivelsen fremmer forståelsen.

Eleverne kan læse avisen hjemme og læreren styre samtalerne med udgangspunkt i de seriøse interview og de fornuftigste af opgaverne.

Avisen er udgivet i samarbejde med Sex og Samfund og Lysthuset.