0   91

Lær om klimaændringer med Galathea

CO2 påvirker klimaet, men hvilken betydning har det for os? Lad forskerne fortælle om deres indsamlede data og konklusioner fra Galathea 3-ekspeditionen. Den 1. september søsættes et landsdækkende naturfagsprojekt, når coasteren M/S Samka lægger til ved Esbjerg Havn. Der vil være forskellige foredrag, som 7.-10.-klasser kan deltage i. Men der er også noget for de mindste elever, der kan få en rundvisning på skibet og studere og røre ved fisk og krabber i de opstillede akvarier. Skibet besøger i løbet af september måned ti danske havne og slutter i København fra den 27.-30. september. Se hele programmet på www.galathea.dk

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen