Debat
0   137

Til Bertel Haarder – igen

Jeg fik ikke noget klart svar på min tidligere henvendelse, hvor jeg antydede, at du var ved at overvande dine egne højskolerødder med Round-up, hvilket jo ikke just fremmer overlevelsen af »Den levende Skole«!

Jeg gætter på, at både Grundtvig og Kold i disse tider linder lidt på låget i håbet om frisk luft og sundere grundvand til folkets skole.

Artiklen fortsætter under banneret

Du taler meget om afskaffelse af unødvendigt bureaukrati, men jeg mindes ikke andre ministre, der i den grad har begravet os i overflødigt papir - herunder vor stakkels ledelse!

Småt dokumenterede undersøgelser (alt afhængig af hvem man spørger og hvordan) fra Pisa, Hobro (?) og Finland har været en del af dit grundlag for en nedvurdering af vort »kald«, der kalder på afstandtagen til »Den sorte Skole« og skriger på respekt for og frihed til at skabe omsorgsfuld og levende undervisning. Tag og lyt lidt mere til Anders Bondo! Professionalisme er (desværre for dig) ikke nogen målelig størrelse, men vi kender den, når vi møder den forklædt i engagement og faglig kompetence!

Forkortet af redaktionen


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ