Debat

Ikke den bedste

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Lærerstandens Brandforsikring er ikke længere den billigste, heller ikke den bedste. Et godt råd til mine kolleger:

Det kan godt betale sig at undersøge priser og serviceydelser i de lokale forsikringsselskaber.

Da jeg for tre år siden forhørte mig hos forskellige forsikringsselskaber om, hvorvidt de kunne konkurrere med Lærerstandens Brandforsikring, var svaret nej.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Anderledes nu.

Jeg sparer på tre forsikringer årligt 2.000 kroner! Og dette vel at mærke for samme dækning, ja for familieforsikringens vedkommende endda et højere dækningsbeløb. Der er altså i disse magre tider penge at spare.

På denne måde bliver min merudgift til dlf/a finansieret af lavere policer.

Mine erfaringer med Lærerstandens Brandforsikring er mildest talt dårlige, hvilket efter 25 års 'medlemskab' fik mig til at undersøge markedet. Og det gav cash.

Sven Sonnenberg

Spjellerup-Smerup Skole

Svar

Sven Sonnenberg er blevet vred på Lærerstandens Brandforsikring, fordi vi desværre ikke kunne blive enige om to skadesager. Sådanne uenigheder anbefaler vi altid bliver indbragt for Ankenævnet for Forsikring.

Selv om Lærerstandens Brandforsikring hører til blandt landets billigste forsikringsselskaber, vil vi ikke hævde, at vi i enhver situation kan konkurrere på prisen alene. Det er velkendt, at der er selskaber, som for at øge deres markedsandele giver særligt fordelagtige tilbud til nye kunder, ligesom der kan være forskelle i dækningsomfang og selvrisiko.

Vi bestræber os på hele tiden at give medlemmerne det bedste tilbud, når såvel pris som dækning tages i betragtning.

Svend Emil Nielsen

administrerende direktør for Lærerstandens Brandforsikring

Powered by Labrador CMS