Verner B. Nielsen

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Minderne står stærkt her ved meddelelsen om Verner B. Nielsens død. Efter længere tids kræftsygdom døde Verner søndag morgen. Han blev kun 50 år.

Verner var hjælpsom og interesseret i andre menneskers liv og færden, og han havde en stor omgangskreds. Den stammede blandt andet fra hans engagement i idræt og hans ansættelse på tre forskellige folkeskoler i Odense. Specielt skolesvømningen havde hans store engagement.

Det at organisere og arrangere havde hans store interesse, hvilket kom ham til gode som mangeårig tillidsrepræsentant, styrelsesmedlem og siden næstformand i Odense Lærerforening.

Verner tænkte fremadrettet. Der var altid nye områder, som med stor energi skulle prøves - og det skulle gøres grundigt.

En stor del af arbejdslivet blev viet til organisationsuddannelse. Som FTF-instruktør underviste han nye tillidsrepræsentanter, og han var ansat ved kommunens MED-uddannelse.

Vores tanker går også til Bodil, børnene og familien, som betød meget for Verner, og som var en stor hjælp for ham i det lange sygdomsforløb.

Gitte Mailand og Niels Munkholm, Odense