Debat
0   101

Keine hexerei

Til Camilla Allerup (Folkeskolen nummer 19): Du er privilegeret i mulighedernes verden. Hvor en moderne, smart, nyuddannet, individualistisk lærer står hjælpeløs i kaosset, kan en oldsag af en forhenværende måske give dig de forløsende tanker.

Og tak til Robert Refby, Vanløse, der med sin distancerede ironi i Folkeskolen nummer 20 fik sat de små grå i gang og sat fingrene ikke på pulsen, men på hobbykniven, her i mit nu rolige, afstressede pensionistliv.

Artiklen fortsætter under banneret

Et problem er til for at løses, og som tidligere lærer med en livlig fantasi og glæde ved skolefestproblemer af praktisk art, når vi holdt fest for små midler, så ved jeg, at problemer kan løses, måske med en ende sejlgarn eller et stykke ståltråd eller måske et ekstra stik ved lyd- og lysopsætningen.

Kære Camilla. Stil fortiden et spørgsmål, der begynder med hvordan? og gør det samme med den ønskede fremtid. Fat derefter en hobbykniv og foretag, som den kirurgiske overlæge, der har 25 års erfaring, et snit på netop 174,5 millimeter på indersiden af bindet af din kalender - kun 0,3 millimeter dybt - tæt på ryggen, og du kan nu indsætte dit eget portræt i størrelsen 174,0 gange 97,0 millimeter eller, som jeg, mine børnebørn - keine hexerei.

Forkortet af redaktionen


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ