Debat

Keine hexerei

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Til Camilla Allerup (Folkeskolen nummer 19): Du er privilegeret i mulighedernes verden. Hvor en moderne, smart, nyuddannet, individualistisk lærer står hjælpeløs i kaosset, kan en oldsag af en forhenværende måske give dig de forløsende tanker.

Og tak til Robert Refby, Vanløse, der med sin distancerede ironi i Folkeskolen nummer 20 fik sat de små grå i gang og sat fingrene ikke på pulsen, men på hobbykniven, her i mit nu rolige, afstressede pensionistliv.

Et problem er til for at løses, og som tidligere lærer med en livlig fantasi og glæde ved skolefestproblemer af praktisk art, når vi holdt fest for små midler, så ved jeg, at problemer kan løses, måske med en ende sejlgarn eller et stykke ståltråd eller måske et ekstra stik ved lyd- og lysopsætningen.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Kære Camilla. Stil fortiden et spørgsmål, der begynder med hvordan? og gør det samme med den ønskede fremtid. Fat derefter en hobbykniv og foretag, som den kirurgiske overlæge, der har 25 års erfaring, et snit på netop 174,5 millimeter på indersiden af bindet af din kalender - kun 0,3 millimeter dybt - tæt på ryggen, og du kan nu indsætte dit eget portræt i størrelsen 174,0 gange 97,0 millimeter eller, som jeg, mine børnebørn - keine hexerei.

Forkortet af redaktionen