0   115

Mudderbadet rækker

Folkeskolen er gået på jagt i mudderet ved årets Roskilde Festival for at vise et lille udpluk af de lærere, som hvert år besøger festivalen som gæster, musikere, sandwichsvingere og sikkerhedsvagter

Med mudder langt op ad læggene og fødderne begravet i pløre af madrester, øldåser og ødelagte teltstænger står Thomas Karlsson, 15. Han har netop fået sit afgangsbevis fra 9. klasse fra Ingrid Jespersens Skole i København.

Artiklen fortsætter under banneret

Sidste år besøgte han festivalen om søndagen, men i år er han med hele ugen.

Han tror ikke, at der er nogle af hans lærere på Roskilde. »Jeg kan ikke forestille mig, at lærere ville passe ind her«, siger han og kaster med håret.

Den bedste musikoplevelse havde han sidste år, da han hørte Roger Waters på Orange Scene.

»I år har der ikke rigtig været nogle højdepunkter endnu, men det er hyggeligt«, siger han om torsdagen, inden koncerterne for alvor er begyndt.

Endnu har han ikke prøvet festivalens badefaciliteter.

»Jeg har vasket mig lidt to gange, men der er ikke så meget grund til at gå i bad her«.

Thomas har endnu ikke kysset en pige på Roskilde Festival.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks