0   154

Lærere står for sikkerhed

Folkeskolen er gået på jagt i mudderet ved årets Roskilde Festival for at vise et lille udpluk af de lærere, som hvert år besøger festivalen som gæster, musikere, sandwichsvingere og sikkerhedsvagter

For femte år i træk er parret Peter Hansen, 41, fra Absalonskolen i Holbæk og Annie Hedebang, 39, fra Tjørnegårdskolen i Brøndby sammen på Roskilde som crowd security ved Arena, som er en af de største scener på festivalen. De to lærere hjælper publikum, der bliver dårlige.

Det er i virkeligheden ikke langt fra deres hverdag i folkeskolen.

Artiklen fortsætter under banneret

»Det er smart at være lærer her. Vi kan bevare roen og se ud, som om alting er okay, selv om der er kaos omkring os. Og så handler det om at være anerkendende over for alle, ligesom i skolen«, siger Annie Hedebang. Og Peter Hansen tilføjer, at man ikke skal være bange for at få et glas vand i hovedet.

Ud af de 100 lærere på Annie Hedebangs skole er mindst halvdelen på Roskilde i år.

»Det er klart, at der er masser af lærere som frivillige herude. Det er jo en Roskilde-lærer, der har startet det, og jobbene bliver besat efter mund til mund-metoden«, siger Peter Hansen.

Snakken går på lærerværelset op til festivalen, og bagefter er nogle deprimerede over, at der nu er 51 uger til næste gang.

Den sjoveste oplevelse, de to har haft på festivalen, var engang de spillede sig til et bordfodboldspil gennem en hel nat.

I modsætning til så mange andre kan de to prale af at have kysset en lærer på hver eneste festival - hinanden.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet