0   144

Hovedstyrelsesmedlem med tag på wok-retter

Folkeskolen er gået på jagt i mudderet ved årets Roskilde Festival for at vise et lille udpluk af de lærere, som hvert år besøger festivalen som gæster, musikere, sandwichsvingere og sikkerhedsvagter

Leif Sort, 59, svinger rutineret hvidløgsdressingen over pita-brødene og placerer tomatsuppe og wok-retter foran de sultne festivalgæster. Han er en del af old boys-holdet fra Roskilde Badminton Klub, og i 13 år har han været frivillig i madboden på festivalen. De sidste ti år har han været holdleder for de modne herrer.

»Alle på holdet er på min alder, og halvdelen af dem bor hjemme hos mig under festivalen«, siger den tidligere formand for Speciallærerforeningen af 1981.

Artiklen fortsætter under banneret

Leif er uddannet lærer fra Holbæk Seminarium i 1970. Det er hans badmintonkammerater, der har lokket ham til festivalpladsen, for at han med sin arbejdskraft kan være med til at tjene penge til badmintonklubben. Sidste år tjente klubben 60.000 kroner på boden.

»Det er hyggeligt og skægt og nogle gange lidt hårdt«, lyder det fra Leif Sort.

Hans bedste festivalminder kommer fra mudderet.

»Mudderet er altid sjovt. Måske ikke lige når man er i det, men bagefter. For ti år siden havde vi boden ude på campingpladsen, og der var fuldstændig sumpet. Der kom ingen og købte mad. Så vi troede, de forsvandt i mudderet. Vi forsøgte at lægge paller ud, men de sank ned i mudderet - vi fandt dem aldrig«.

På spørgsmålet, om han har kysset en lærer på Roskilde, svarer han med et smil: »Ja da - min kone«.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet