0   159

Kærlighed midt i sølet

Folkeskolen er gået på jagt i mudderet ved årets Roskilde Festival for at vise et lille udpluk af de lærere, som hvert år besøger festivalen som gæster, musikere, sandwichsvingere og sikkerhedsvagter

Øjnene gløder. Håret ugler. Kinderne rødmer. Nina Kristensen, 22, har været på festivalen siden søndag morgen. Og på trods af at regnen endnu en gang pisker mudderet op, er hun tydeligt glad.

»Det er en fantastisk chance for at høre de helt store bands til halvdelen af prisen. Folk smider alle hæmninger, og det er fedt«.

Artiklen fortsætter under banneret

Hun er på andet år af læreruddannelsen på Zahles Seminarium i København. Gennemsnitsalderen på festivalen er 24, men Nina føler sig allerede lidt gammel.

»Jeg synes, det er hårdt at skulle være her tidligt søndag og spurte ind for at få en plads. Jeg kunne godt finde på først at komme om torsdagen næste år«.

Det er tredje gang, Nina er på festival. Og der er noget i luften, når hun lader gummistøvlerne synke i mudderet.

»Første år jeg kom, mødte jeg en fyr den første dag, som jeg blev forelsket i og var sammen med i mere end et år. Og i år er det samme sket. Det er utroligt, at man, når man er så grim og klam, alligevel kan finde en soul mate«.

Fyren, hun har mødt, er ikke lærer, men det er hans mor.

»Det er fedt. Han kan forstå min lidenskab for det at være lærer, for hans mor går også helt vildt op i det«.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet