Finurlige fuglehuse og foderbrætter

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Bogen er bygget op over hovedafsnittene "Fuglekasser", "Foderbrætter" og "Flettede foderbrætter". Desuden findes et instruktivt teknisk afsnit, "Egen bygmester", i starten af bogen. Forskellige fugles behov og havetekniske oplysninger findes spredt i hele bogen; men ses også i afsnittet "Den attraktive fuglehave".

Det er en bog, der henvender sig til den voksne, der har brug for nye ideer til fuglelivet i haven. Instruktionerne er så klare og tydelige, at man godt kan have større børn med i arbejdsprocesserne. Beskrivelserne af huller til fuglene og af ophængningsforholdene er dejligt klare og kontante.

Det er oplagt en bog for forældre og bedsteforældre, der dels gerne vil forbedre forholdene for fuglene, dels lave noget til eller sammen med børnene/børnebørnene.