Debat

Derfor skal du selv betale porto

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære Reinhard Werner (Folkeskolen nummer 17): Da portostøtten blev fjernet af regeringen 1. marts 2004, medførte det en væsentlig udgiftsstigning for Folkeskolen.

Da vi løbende tilstræber at holde de samlede udgifter så langt nede som muligt, besluttede hovedstyrelsen i maj måned 2004 en række tiltag, der skulle reducere bladets udgifter.

Det betyder for dig, at du selv skal betale for portoen, hvis du ønsker bladet leveret til udlandet.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Du har dog mulighed for at læse det gratis via nettet på www.folkeskolen.dk, ligesom du kan tilmelde dig mail-service.

Som pensionist kan du bruge vores medlemstilbud som for eksempel lån, gruppeliv og Lærerbogklubben.

Du har også mulighed for at leje foreningens feriehuse, søge tilskud fra understøttelseskassen og deltage i seniorkurser, nordisk pensionisttræf eller deltage i kredsens arrangementer, ligesom du automatisk er medlem af Statspensionisternes Centralforening, hvor du får tilsendt bladet »Statspensionisten«.

Når vi udsender særligt materiale i Folkeskolen, for eksempel stemmeseddel, sender vi bladet til alle medlemmer.

Som pensionist betaler du et reduceret kontingent, både til Danmarks Lærerforening og til kredsen, og du får fortsat foreningens kalender gennem din lokale kreds. Så alt i alt synes jeg, at der er rigtig mange gode grunde til, at du fortsat er medlem af Danmarks Lærerforening.