Anmeldelse Engelsk
0   290

To be or not to be

English grammarsongs for beginners

Fakta<p>Forfatter: Andreas Molbæk og Henrik Svenningsen</p><br /><p>129 kroner</p><br /><p>www.linguamusica.com </p><br /><p>Cd'en kan købes via www.butik.inthehouse.dk</p><br /><p>Forlag: LinguaMusica</p>

Det er længe siden, jeg har haft et så indbydende supplerende materiale til begynderundervisningen i engelsk i hænderne. Det drejer sig om en cd med 22 numre, som hver især indøver forskellige aspekter af den engelske grammatik. Vi starter med hjælpeudsagnsordene, går videre til tallene fra 1 til 100, ser på ugens dage, på datoer, på verber, flertal af navneord og meget mere.

Artiklen fortsætter under banneret

Sangenes indhold er måske ikke så dybsindigt, men den nykomponerede musik er supergod med en fed guitarlyd. Der er tale om frisk rockagtig musik med gode harmonier og børn og voksne, der virkelig kan synge og spille. Man har endog lokket Julian Isherwood, som mange af os kan huske fra det hedengangne program "News In English", til at være fortæller.

Det er nærliggende at samarbejde med musik, så børnene måske kunne optræde med nogle af numrene ved en forældreaften. Desuden kan man selv downloade noder, karaokeversioner, tekster og oversættelser til alle sangene på www.linguamusica.com


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Engelsknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Sproglærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.593 andre er allerede tilmeldt

Musiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Musiklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
672 andre er allerede tilmeldt