Anmeldelse Motion/bevægelse
0   207

David Beckhams fodboldskole

Min bog om fodboldteknik

Fakta<p>Forfatter: David Beckham</p><br /><p>199 kroner, 159 sider</p><br /><p>Forlag: Aschehoug</p>

Sommerens mange fodboldskoler er et sandt tilløbsstykke. Piger og drenge i alle aldre står i kø for at deltage i en uges fodboldtræning. For at være sammen med andre og blive dygtigere fodboldspillere.

Artiklen fortsætter under banneret

Men nu kan man også tage på David Beckhams fodboldskole. Tag familien med til London og deltag i tre-fem dages fodboldskole på "The David Beckham Acadamy".

Til denne fodboldskole hører et materiale med en lang række tekniske afsnit, der er flot illustreret og har en fin og logisk opbygning, der sætter fokus på det fodboldtekniske. Bogen fremstår som et kvalitetsmateriale med gode fotografier - naturligvis med Beckham i centrum.

Beskrivelsen af David Beckhams historiske forløb er selvfølgelig en motivationsfaktor for den unge læser og kan da godt virke overflødig i en fagligt orienteret fodboldbog.

Det faglige indhold er ganske godt formuleret og præcist illustreret med eksempelvis afsnit om boldkontrol, afleveringer, forsvarsspil, driblinger og afslutninger. Beckham giver en række gode råd gennem bogen, der helt klart vil være til inspiration for den fodboldglade læser.

Bogen er ikke en fornyelse af denne genre. De fleste dimensioner i materialet har været tilgængelige i andre fagbøger om fodbold, men når man har en dreng på ni år i haven med en hvid trøje med nummer 23 på ryggen, ja, så er denne bog pludselig blevet godnatlæsning, og der trænes endnu mere i haven, klubben, frikvartererne og i idrætstimerne.

Motivationen vil givet stige, når der skal trænes Beckhams inderside eller afslutninger, hvad enten man kan lide det eller ej.

Jeg vover pelsen og anbefaler varmt, at eleverne kan finde bogen på skolens bibliotek og på lærerens idrætsfaglige hylde. Men pas på - næste sommer vil ungerne på fodboldskole i London.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ