Anmeldelse Førstehjælp/ssp/færdselslære
0   269

Syng dig glad i trafikken

Fakta<p>Forfatter: Søren Poulsen</p><br /><p>120 kroner plus forsendelse </p><br /><p>Materialet kan bestilles på telefon 5417 3536 eller via mail til soerenpoulsen@forum.dk</p><br /><p>Forlag: Øer Sound Studio</p>

Cd'en indeholder 12 sange til 0.-2. klasse (vedlagt sang- og nodehæfte). Sangene er alle nemme at synge og giver både børn og voksne lyst til at være med. Teksterne er korte og meget enkle. Nogle af rimene er lidt anstrengte, men man tilgiver gerne, hvis man ellers er enig i, at budskabet er vigtigst.

Artiklen fortsætter under banneret

Og netop budskabet bliver sunget/leget ind i børnene, så ingen kan være i tvivl om, hvordan de mindste trafikanter skal gebærde sig i trafikken.

Sangene bliver kædet sammen af en speak, som beskriver Louises hverdag med episoder, som bestemt lød til at være vedkommende for de børn, som var mine "prøveklude." Der kom flere overraskede, men indforståede små fnis.

Det fremhæves tydeligt, at cd'en er godkendt af Rådet for større Færdselssikkerhed, og så langt så godt! Men undertegnede sidder dog tilbage med en vag undren over, at Louise af sine forældre bliver lovet, at hun må gå alene til børnehaven. Det lyder lidt risikabelt, og jeg kender ikke til forældre, som lader deres femårige børn gå uledsaget til institutionen.

Men måske er det noget, Louise drømmer?


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ