Syng dig glad i trafikken

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Cd'en indeholder 12 sange til 0.-2. klasse (vedlagt sang- og nodehæfte). Sangene er alle nemme at synge og giver både børn og voksne lyst til at være med. Teksterne er korte og meget enkle. Nogle af rimene er lidt anstrengte, men man tilgiver gerne, hvis man ellers er enig i, at budskabet er vigtigst.

Og netop budskabet bliver sunget/leget ind i børnene, så ingen kan være i tvivl om, hvordan de mindste trafikanter skal gebærde sig i trafikken.

Sangene bliver kædet sammen af en speak, som beskriver Louises hverdag med episoder, som bestemt lød til at være vedkommende for de børn, som var mine "prøveklude." Der kom flere overraskede, men indforståede små fnis.

Det fremhæves tydeligt, at cd'en er godkendt af Rådet for større Færdselssikkerhed, og så langt så godt! Men undertegnede sidder dog tilbage med en vag undren over, at Louise af sine forældre bliver lovet, at hun må gå alene til børnehaven. Det lyder lidt risikabelt, og jeg kender ikke til forældre, som lader deres femårige børn gå uledsaget til institutionen.

Men måske er det noget, Louise drømmer?