Anmeldelse Dansk
0   413

Bedrag

Fakta


Titel
Bedrag

Forfatter
Kirsten Andersen

Pris
122,50 kroner

Sider
91 sider

Type
Bog

Forlag
Special-pædagogisk Forlag

Her er en let krimi for unge og voksne med læseproblemer.

Artiklen fortsætter under banneret

Forretningsmanden Robert bliver afpresset af den russisk-lettiske mafia, så han er ved at gå fra hus og hjem. Mystiske telefonopringninger får hustruen Anne Elise til at ane, at der er noget galt. I desperation skyder Robert sin afpresser, Viktor. Robert flygter. Da han er på selvmordets rand, overtaler hustruen ham til at vende hjem og siden til at overgive sig til politiet.

Den smukke og naive Katja gifter sig med den russisk-lettiske "kunstner og forretningsmand" Viktor. Familien får to børn og bliver meget velhavende. Da Viktor bliver skudt, dukker andre fra mafia­banden op og truer hende. Banden har en indbringende virksomhed med kvindehandel og afpresning.

Både Katja og Anne Elise opdager, at de langtfra har vidst alt om deres ægtefæller. Kvinderne får et chok og må revidere deres tilværelse.

På forlagets hjemmeside findes otte sider med opgaver og ti sider til læreren med instruktion til opgaverne. Opgaverne er udmærkede. På instruktionssiderne havde det været en hjælp, hvis teknikken "dictogloss" var beskrevet nærmere, eller der havde været en henvisning til, hvor man kunne læse om den. Opgaver og lærervejledning er gratis.

Historien er ganske spændende. Det er ikke den store litteratur, men en let krimi. Bogen anbefales til unge og voksne med læseproblemer.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.417 andre er allerede tilmeldt

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.452 andre er allerede tilmeldt